|
|
Romania trezeste-te 2010 (1 viewing) (1) Guest
|
TOPIC: Romania trezeste-te 2010
|
|
Romania trezeste-te 2010 1 Year, 5 Months ago
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re:Romania trezeste-te 2010 1 Year, 5 Months ago
|
|
|
niste nenorociti
|
|
... (Visitor)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dar putem face ceva impotriva acestor nenorociti! trebuie sa ne trezim cu totii! e dreptul nostru si obligatia noastra fata de noi insine si de copii nostrii!!!!
|
|
simona (Visitor)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stelian wrote:
simona propune niste solutii! Doar sa pui filmulete pe internet nu e suficient.
Eu ma lupt de mult timp cu statul si institutiile statului din Buzau, prin instantele de judecata.
Daca mai multi cetateni ar lua atitudine si ar condamna atitudinea anumitor administratori (primari, presedinti, consilieri locali, directori), lucrurile ar merge mult mai bine.
Eu voi continua sa condamn si sa atac atitudinea anumitor institutii din Buzau precum Primaria Buzau, AJOFM BAuzau,, Politia Buzau, Compania de apa, RAM Buzau, Urbis, Piete Targuri, Prtescom Serv, etc.
Institutii care asigura servicii catre populatie, servicii care nu sunt, de cele mai multe ori pe placul cetatenilor.
Mai mult, am paticipat si voi participa la mitinguri de protest.
Va trebui sa avem grija pe cine votam la noile alegeri din 2012 dar, va trebui sa ii monitorizam pe noii alesi pentru a indeplini ceea ce ne vor promite in campaniile electorale.
‘Sustine si alege un anumit partid politic dar condamna-l atunci cand acesta nu si-a indeplinit obiectivele pentru care l-ai ales.‘
|
|
|
|
|
|
|
|
Ai ceva de spus?
Ai ceva de spus si crezi ca este de interes pentru toți buzoienii?
Click aici pentru a-ți face auzită vocea!
|